更深入地了解我们

Key Accountmanager Commercial

Sales Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als Key Accountmanager Commercial ben je in deze landelijke functie eindverantwoordelijk voor de toegewezen Key Accounts in de verschillende Horeca segmenten zoals Leisure, Hotels & Gaming, Restaurant ketens of Horeca-catering. Daarbij weet je uitstekend te verbinden en zoek je naar de optimale product-markt oplossingen voor de klant om de toegevoegde waarde van onze premium koffie -en thee oplossingen te vermarkten.

Je verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig opstellen en uitrollen van strategische verkoopplannen op  hoofdkantoorniveau met als doel waarde voor zowel de klant als JDEP te maximaliseren;
 • Functioneel aansturen van Commerciële projectteams. Dit kunnen specifieke interne projecten zijn maar denk hierbij ook aan implementatietrajecten waar jij de lead bent in samenwerking met de Tenderdesk, Customer Service, Demand planning, Finance en Marketing om de uitrol van contracten probleemloos te laten verlopen voor de klant en JDEP;
 • Acteren als zelfstandig en volwassen sparringpartner tijdens aanbestedingen en zo in staat zijn toegevoegde waarde te leveren in complexe verkooptrajecten;
 • Je bent in staat om klanten en partners te verbinden en te inspireren.

Waar kom je te werken?

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten aan kantoren, overheidsinstellingen, horeca en hospitality, kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit onze ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Key Accountmanager Commercial, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Minimaal een afgeronde HBO-/WO-opleiding, met ongeveer 5 jaar ervaring in de FMCG branche;
 • Sterk analytisch en strategisch denkvermogen met doorgroeipotentieel.
 • Je bent een verbinder en natuurlijk netwerker, het zit in je natuur om relaties aan te gaan;
 • Ervaring met het opstellen van salesplannen en succesvol in concept selling of consultative selling;
 • Gevoel voor lange termijn salestrajecten, tenders, multiple stakeholder meetings;
 • Teamspeler, innovatief en creatief, je denkt in oplossingen.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen;
 • Lease auto;
 • Goede bonus regeling;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Anouk van der Schaar, Talent Acquisition Specialist. Voor vragen kun je bellen met Jeroen de Graaf, 06 - 11 34 09 99.

Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!